Νέα

Our Latest News

BAZZAR για τα παιδιά...

Το μη κερδοσκοπικό, ειδικώς φιλανθρωπικό  Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»,

εδώ και 65 χρόνια, προσφέρει εξειδικευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, πάνω από 5.000 παιδιά και νέοι με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και νοητική αναπηρία, αλλά και οι οικογένειές τους, έχουν ωφεληθεί από τις υπηρεσίες του Ιδρύματος.

 

 

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε –οποιαδήποτε στιγμή έχετε ελεύθερο χρόνο- στο Ίδρυμα, να μας γνωρίσετε από κοντά! Στο πλαίσιο των καιρών της κρίσης (οικονομικής, αλλά και κρίσης ηθών), όλοι οι άνθρωποι του Ιδρύματος –οι εργαζόμενοι, αλλά & η παρούσα διοίκηση του Ιδρύματος- καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες να εξυγιάνουμε το Ίδρυμα (οικονομικά, αλλά και σε επίπεδο οργανωσιακής κουλτούρας) ώστε να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του και στο μέλλον.

 

 

Σας επισυνάπτω πρόσκληση και αφίσα επικοινωνίας για το καλοκαιρινό bazaar που οργανώνουμε αυτό το Σ/Κ, 23 & 24 Ιουνίου 2018, με σκοπό την οικονομική μας ενίσχυση αλλά και την επικοινωνιακή διάχυση του έργου μας στο ευρύτερο κοινό και ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε εκεί!

 

 

Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως, προωθήστε την αφίσα και την πρόσκληση σε όλο το δίκτυο και των δικών σας επαφών. Έχουμε ανάγκη της στήριξης όλων των ενεργών και κοινωνικά ευαισθητοποιημένων ανθρώπων. Υπάρχει χαμηλή κατανόηση στο μέσο άνθρωπο, για τις ανάγκες των ανάπηρων ανθρώπων…

 

 

Δυστυχώς –ακόμη και σήμερα- η αναπηρία στην Ελλάδα υποφέρει και από περιορισμένα κονδύλια στον τακτικό προϋπολογισμό, αλλά κυρίως από

 

bad attitude!

 

 

Και όπως –πρόσφατα- διάβασα, σε ένα αστείο, αλλά πολύ στοχευμένο σχόλιο στο internet:  “the only disability in life, is a bad attitude”…!

 

Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά!

 

 

 

 

Σταυρίδου Κυριακή-Ιουλία
Σύμβουλος Διοίκησης για την Οργάνωση & Εταιρική Διακυβέρνηση

 

 

 

Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος»

 

Λεωφ. Μαραθώνος 1, Νέα Μάκρη Αττικής, ΤΚ 19005 

 

Τηλ.: 22940 91206, 22940 96013, Fax: 22940 91407

 

mob.: 6937241425

 

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

url: www.pammakaristos.gr

Popular Post

Search